Prijzen

Adviesverkoopprijzen BKS Meubelen

De prijzenbrochure van Brouwers Kwaliteitsmeubelen uit Staphorst (BKS). Deze adviesverkoopprijzen BKS Meubelen zijn geldig vanaf 1 april 2023. Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene voorwaarden Verkoop en dienstverlening (versie A2) van toepassing. Deze liggen ter inzage aan de Wethouder Klompstraat 7 (NL7951 SC) te Staphorst. De toepassing van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

In de prijzenbrochure vind je niet alleen de standaard prijzen van alle producten, maar ook de prijzen voor de extra toebehoren. Daarnaast is er altijd een mogelijkheid voor maatwerk. Wenst de klant een andere maatvoering dan de standaard? We hebben een aantal maatwerkformules die op de meeste artikelen toepasbaar zijn. Zodat u tijdens het verkoopgesprek eenvoudig een prijs kunt berekenen van meubelen met een afwijkende maatvoering. Ook dit is te vinden in de prijzenbrochure.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten.

Kleuren

In de prijzenbrochure vindt u ook het meest recente kleurenoverzicht. Al onze actuele kleuren kunt u vinden in onze Premium kleurencollectie. Naast onze collectie Premium hebben we nog de Classics collectie. Deze kleuren zijn op aanvraag te bestellen. In het kleurenoverzicht wordt ook aangegeven welke bewerking er bij het kleurnummer hoort.

Houtsoort

De meubelen van BKS worden gemaakt van massief eikenhout of eiken fineer. Het massieve eiken wat we gebruiken is verdeeld in de categorie genoest en geselecteerd eiken. In de praktijk is het af en toe lastig om te bepalen of een kwaliteit eikenhout nou wel of niet in de beoogde klasse valt. Want eikenhout is een uniek natuurproduct en laat zich over het algemeen niet zo maar in een bepaald hokje duwen. Iedere boom is uniek en daarom is ook ieder meubel uiteindelijk uniek. Op dit informatieblad proberen we duidelijk te maken wat de kenmerken zijn van de diverse houtsoorten. Voor meer info check de brochure.

Bekijk en/of download hier de meest recente adviesverkooprijzen BKS Meubelen.