Puur eiken, mooi door eenvoud

Strak, eigentijds en eenvoudig; dat is de collectie Dover met zijn ongekende mogelijkheden. De collectie is volledig van massief geselecteerd eiken gemaakt. Dover heeft veel mogelijkheden in indelingen en maatvoeringen. Kies voor de gewone maatvoering of ga voor een Dover XL meubel met vakken van maar liefst 80 of 90 cm breed.

Doe meer inspiratie op voor uw wandconcept op onze Pinterest pagina.

Details Dover

Alle meubelen van collectie Dover kunnen hangend of op een blokpoot van metaal, RVS of hout gemonteerd worden. Het is net wat beste match met de grepen. Of wilt u liever een greeploos meubel? Ook dat is mogelijk! De collectie Dover is leverbaar in alle kleurmogelijkheden van BKS. Om de houtstructuur extra te benadrukken kunt u kiezen voor een geschraapt bovenblad en geschraapte fronten.

U heeft keuze uit diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, verschillende deuren en pootjes en de optie tot een hangend meubel! Ook is het mogelijk om er een haard in te laten bouwen voor net wat extra sfeer.

Bekijk hier onze eindeloze kleuropties of hier de talloze grepen.

Bekijk onze producten!

Kenmerken


Geselecteerd hout

Dover bestaat uit geselecteerd eikenhout. Dit houdt in dat er praktisch geen noesten in het hout zitten. Ook geeft het een rustige sfeer.

Strakke belijning

Dover heeft een strakke uitstraling. De meubels hebben standaard een lichte radius, waardoor slijtranden niet bij de meubels passen.

Uitgelichte producten

DHKC02 – Dover haardconcept 2

Alle producten, Haard Opti Myst, Haarden, TV-meubels, TV-meubels met haard
Vanaf  8.700,00

DHKC01 – Dover haardconcept 1

Alle producten, Haard Opti Myst, Haarden, TV-meubels, TV-meubels met haard
Vanaf  6.115,00

DT24C – Dover tv-meubel

Alle producten, TV-meubels, Zwevende tv-meubels
Vanaf  3.403,00

DD2A – Dover dressoir

Alle producten, Dressoirs, Hoge dressoirs, Middelhoge dressoirs
Vanaf  1.710,00