Wat wij u te bieden hebben

Onze salontafels hebben oneindig veel mogelijkheden. Welke past perfect in uw interieur?

Een landelijke salontafel, een stoere robuuste variant of juist een ranke moderne tafel? Er zijn veel mogelijkheden! Ook hebben wij een uitgebreide keuze aan ladegrepen en kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen en kleuren.

Vind via onderstaande knop uw dichtstbijzijnde dealer en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze salontafels!

Lees hieronder verder om kennis te maken met onze verschillende mogelijkheden of klik hier om inspiratie op te doen voor uw salontafel op Pinterest.

Bekijk onze producten!

Salontafel Steel

Eigentijdse modern

Steel heeft een dun massief eiken blad. Samen met het zwart stalen onderstel krijgt de salontafel een eigentijds moderne uitstraling. Je kunt de salontafels eenvoudig combineren door verschillende groottes en hoogtes te kiezen en te variëren in een dicht en open onderstel.

Salontafel Diamond

Eigentijds modern

Salontafel Diamond is niet alleen alleen verkrijgbaar met een rond blad, maar ook met een organische vorm blad. De salontafels zijn eenvoudig te combineren door meerdere tafels met verschillende hoogtes en groottes te kiezen. Zo kun je het precies afstemmen zoals jij het wilt.

Salontafel Qube

Qube wordt gemaakt van geselecteerd eikenhout en heeft daarom weinig tot geen noesten. Je kunt zelf kiezen in welke vorm je het blad wil hebben, net als de hoogte van de poot. Het blad in combinatie met de poot maakt het een uniek meubel, waarmee je jouw interieur eigen maakt.

Salontafel Aurora

Uitgesproken karakter

Met de unieke geïntegreerde greep en de verfijnde afrondingen krijgt de Aurora salontafel een eigentijds moderne uitstraling. Deze salontafels zijn te verkrijgen in verschillende maatvoeringen. Bij elk Aurora salontafel kun je kiezen welke Aurora poot je er onder wil hebben.

Salontafel Dover

Eigentijdse eenvoud

Strak, eenvoudig, en passende in een eigentijds leefomgeving, dat is onze salontafel Dover. Deze salontafel wordt gemaakt van geselecteerd eikenhout, dat is hout met een rustige uitstraling wat weinig tot geen noesten bevat.

Salontafel Fjord

Eigentijds modern

Strak, rond en eenvoudig, dat zijn de salontafels Fjord. Deze salontafels is verkrijgbaar diverse maatvoeringen. Door de eigentijds moderne uitstraling, past deze salontafel bij bijna elk interieur.

Salontafel MWP

Landelijk

De salontafel MWP heeft een landelijke uitstraling. Je kiest bij dit meubel niet alleen de maatvoering, maar ook het blad en de greep. Zo stelt u zelf uw droomsalontafel samen.

Salontafel Staphorst

Eigentijdse eenvoud

De salontafel Staphorst wordt gemaakt van genoest eikenhout. Ook bij deze salontafel kun je de maatvoering kiezen. Daarnaast kies je ook uit één van de zes verschillende bovenbladen van Staphorst. Als je kiest voor een salontafel met lades, kies je een greep uit onze talloze greep opties.

Salontafel Sheffield

Landelijke touch

De salontafel Sheffield geeft jouw interieur een landelijke touch. Het meubel wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout, wat ervoor zorgt dat het meubel weinig tot geen noesten heeft.

Bekijk onze salontafels!

Uitgelichte producten

5903.e.050 – Kember salontafel

Alle producten, Ronde salontafels, Salontafels
Vanaf  508,00

5839 – Sheffield salontafel

Alle producten, Rechthoekige salontafels, Salontafels
Vanaf  1.408,00

5833 – Sheffield salontafel

Alle producten, Salontafels, Vierkante salontafels
Vanaf  1.302,00

5420.f.070 – Salontafel Steel

Alle producten, Ronde salontafels, Salontafels
Vanaf  628,00