Wat wij u te bieden hebben

Wij bieden en ruim assortiment aan (eetkamer)tafels. Kies bijvoorbeeld voor een standaard tafel of ga voor een tafelconcept waarbij je de tafel zelf samenstelt uit blad, maatvoering en een poot. Wil je een grote of een kleine tafel? Wordt je tafel rond, rechthoekig of misschien wel ovaal. Bij BKS hebben we talloze opties.

Lees hieronder verder om kennis te maken met onze verschillende mogelijkheden of klik hier om tafel inspiratie op te doen op Pinterest.

TableLiff

Een eetkamertafel moet niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Het moet passen in je interieur, het moet passen bij je eigen stijl. Met TableLiff maken we het samenstellen van uw eigen tafel zo eenvoudig mogelijk.

We beginnen met de keuze voor het tafelblad. Er is keuze uit een rechthoekig, (deens) ovaal, ton, organisch, paperclip, vierkant, rond en een kiezel blad. Vervolgens kies je de randafwerking: recht, schuin, verjongd of bol. Daarna kies je een passend onderstel. Als laatste kies je een kleur en afwerking voor je tafel.

Een eetkamertafel moet niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Het moet passen in je interieur, het moet passen bij je eigen stijl. Daarom is het zo fijn dat u bij ons zelf uw tafel kunt samenstellen.

We beginnen bij de basis wat voor vorm moet de tafel hebben, rechthoekig, rond of ovaal. Wilt u een afgeschuind blad of juist recht en in welke dikte. Vervolgens komen we bij de uitgebreide mogelijkheden van de tafelonderstellen. Wilt u een robuust onderstel of juist wat fijner, opvallend of liever eenvoudig. U kunt natuurlijk zelf de maatvoering, afwerking en kleur kiezen.

Tafel concepten

Mix & match met bladen en onderstellen

Maatwerk eetkamertafels

Eenvoudig op maat

Een eenvoudige en praktische eetkamertafel met uitgebreide mogelijkheden.

Deze eetkamertafels hebben vier houten poten met tussen de poten houten regels. U kunt uw tafel helemaal naar wens samenstellen door te kiezen uit drie verschillende bovenbladen, vier pootsoorten in diverse maten en verschillende regelhoogtes, pootafstanden, kleuren en afwerkingen.

Bekijk hier onze talloze kleurmogelijkheden.

Bij BKS hebben we ook een aantal vaste modellen tafels. Deze tafels hebben een standaard blad, met een bijpassende poot. Bij deze tafels kies je nog steeds voor een lengte die jij graag wil hebben, hierbij is maatwerk helaas niet altijd mogelijk. Lees hieronder verder om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Vaste modellen tafels

Stijlvol en makkelijk

Eetkamertafel Share

Uniek en stoer

De eetkamertafel Share, een unieke tafel met een stoer karakter.

Deze tafel wordt gemaakt van genoest eikenhout. De poten worden gemaakt van kernhout, deze zijn dus mooi robuust en bevatten scheuren. De eetkamertafel Share is verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen. Ook kunt u zelf kiezen of u het bovenblad in twee delen wilt met de poten door het blad, de poten onder het blad of het blad uit één geheel.

Eetkamertafel Dover

Eigentijdse eenvoud

Strak, eenvoudig, en passende in een eigentijds leefomgeving, dat is onze eetkamertafel Dover.

Deze tafel wordt gemaakt van geselecteerd eikenhout, dat is hout met een rustige uitstraling wat weinig tot geen noesten bevat. Het blad van de tafel is 4 cm dik, de poten zijn 10 x 40 x 74 cm en de balk tussen de poten is 10 x 20 cm. U kunt zelf de pootafstand vanaf de korte zijde van het blad bepalen. De eetkamertafel Dover is verkrijgbaar in veel verschillende maatvoeringen, kleuren en afwerkingen.

Eetkamertafel Solid

Eigentijds modern

De eetkamertafel Solid heeft een moderne look.

Deze tafel wordt gemaakt van geselecteerd eikenhout. Ook de poten worden van dat soort hout gemaakt. Bij de eetkamertafel Solid is de breedte altijd 100 cm en de hoogte 77 cm. De lengte kunt uit zelf bepalen.

Verlengbare eetkamertafels

Tijdloos en functioneel


Een verlengbare eetkamertafel, zodat je gezellig met een grote groep kunt tafelen!

Verlengbare eetkamertafels zijn er in twee soorten. We hebben een tafel met aansteekbladen en een tafel die te verlengen is doormiddel van een uittreksysteem.

De aansteekbladen zijn te bevestigen aan de kopse kanten van de tafel waardoor je de tafel kunt verlengen met maar liefst 90 cm. Als de aansteekbladen niet gebruikt worden zijn ze op te bergen in het midden onder het tafelblad. Deze tafel is verkrijgbaar in genoest en geselecteerd eikenhout en in verschillende lengtematen van 150 tot 240 cm, de breedte is standaard 95 cm. Er is keuze uit diverse soorten poten, kleuren en afwerkingen.

Een tafel met een uittreksysteem is de tafel Move. De bladen van dit uittreksysteem zitten onder de tafel geïntegreerd. Je kunt deze bladen tegelijk met het onderstel naar je toe trekken. Op deze manier is de tafel met één of twee bladen te verlengen. De tafel Move wordt gemaakt van geselecteerd eikenhout en is leverbaar in diverse lengtematen.