Over ons

BKS, Brouwers Kwaliteitsmeubelen in Staphorst is een betrouwbare leverancier van eiken houten meubelen. Onze uitgebreide collectie is heel divers in vormgeving en stijl. Te denken valt aan eigentijds modern, stijlvol of een landelijke uitstraling, uitgevoerd in massief of gefineerd eiken.  Door het uitgekiende assemblagesysteem heeft de klant een ruime keus in mogelijkheden. In onze eigen spuiterij spuiten we de meubelen naar wens van de klant. Daarnaast hebben we onze eigen maatwerkafdeling waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt.

Missie en visie

Onze missie is het vervaardigen van kwaliteitsmeubelen, gemaakt van duurzaam eiken hout op Nederlandse bodem, en deze verkopen via een sales netwerk in de Benelux.

Met meer dan 40 jaar ervaring maken wij de mooiste meubelen in eiken, met oog voor detail en gevoel voor ambacht. Maatwerk is onze kracht, dit biedt mogelijkheden voor de dealer, interieurstylist, interieurarchitect en de consument. Door de juiste marketing zoeken we een zo goed en groot mogelijk bereik. We ondersteunen de sales actief door middel van de laatste digitaliserings- en visualiseringstechnieken.

Duurzaam ondernemen

Respect voor de natuur staat centraal. We geven niet alleen om onze producten, maar ook om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat onze materiaalkeuze betreft. Voor de eikenhouten meubelen van BKS wordt alleen eikenhout uit Europa gebruikt. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Voor elke gekapte boom worden er nieuwe bomen geplant zodat de oppervlakte bos in stand blijft of zelfs groter wordt!

De gebruikte oliën en lakken voldoen aan de laatst gestelde milieu normen. In de productie worden de afvalstromen strikt gescheiden. Zo worden papier en plastic apart afgevoerd. Resthout waar geen onderdelen meer van gemaakt kan worden, wordt gebruikt als brandstof.

BKS Meubelen

Wethouder Klompstraat 7
7951 SC Staphorst

T 0522-461656
E [email protected]

K.v.k. 050.60.094
Bank NL49RABO03608.23.750

Bereikbaar van ma t/m vr:
08:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur

Bekijk onze producten!