BKS Meubelen

BKS, Brouwers Kwaliteitsmeubelen in Staphorst in een betrouwbare leverancier van massief houten meubelen. Onze uitgebreide collectie is heel divers in vormgeving en stijl. Te denken valt aan eigentijds modern, stijlvol of een landelijke uitstraling, uitgevoerd in massief of gefineerd eiken.  Door het uitgekiende assemblagesysteem heeft de klant een ruime keus in mogelijkheden. In onze eigen spuiterij spuiten we de meubelen naar wens van de klant. Daarnaast hebben we onze eigen maatwerkafdeling waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt.

MISSIE EN VISIE
Onze missie is het vervaardigen van kwaliteitsmeubelen, gemaakt van duurzaam eikenhout op Nederlandse bodem, en deze verkopen via een sales netwerk in de Benelux.  Met 40 jaar ervaring maken wij de mooiste meubelen in eikenhout, met oog voor detail en gevoel voor ambacht. Maatwerk is onze kracht, dit biedt mogelijkheden voor de dealer, interieurstylist, interieurarchitect en de consument.

DUURZAAM ONDERNEMEN
Respect voor de natuur staat centraal. We geven niet alleen om onze producten, maar ook om het volledige productieproces. Daarom zijn we erg kieskeurig wat onze materiaalkeuze betreft. Voor de eikenhouten meubelen van BKS wordt alleen eikenhout uit Europa gebruikt. Zo is het hout zorgvuldig geselecteerd en enkel afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Voor elke gekapte boom worden er nieuwe bomen geplant zodat de oppervlakte bos in stand blijft of zelfs groter wordt!

INFORMATIE

BKS Meubelen
Wethouder Klompstraat 7
7951 SC Staphorst

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0522-461656
Website: www.bksmeubelen.nl