Joldersma Wonen

Joldersma Wonen is een sfeervolle woonwinkel met 5000 m² woonplezier in het centrum van Schoonebeek met een wijds palet aan klassieke, romantische en moderne meubelen. Voor ieder wat wils. Prachtige collecties van onder andere BKS meubelen en Passe Partout tot aan behang van BN Walls, muurverf van Painting the past en akoestische wandpanelen.

Ook op slaapgebied ontdekt u voldoende keus in boxsprings, slaapkamers, kasten, en matrassen met collecties van bijvoorbeeld Tempur en Key West Bedding. Tevens bent u voor laminaat, PVC, marmoleum vloeren en vloerbedekking, gordijnen, vitrage en binnen-zonwering van Luxaflex bij ons op het juiste én smaakvolle adres.

En als dat allemaal nog niet genoeg is kunt u ook voor sfeervolle accessoires bij ons terecht. Denk hierbij aan windlichten en kussens van Haans Lifestyle en decoratie van Dijk Natural Collections.

Bezoek onze woonwinkel wanneer u maar wilt. Met een grote gratis parkeerplaats voor de deur kunt u altijd bij ons terecht. Wij staan alvast klaar met een lekkere kop koffie of thee.

Tot Joldersma!

OPENINGSTIJDEN:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 9:30 – 17:30
Woensdag: 9:30 – 17:30
Donderdag: 9:30 – 17:30
Vrijdag: 9:30 – 21:00
Zaterdag: 9:30 – 17:00
Zondag: gesloten