Lucas Meubelen

Lucas meubelen in Haaltert is een vaste waarde in de streek sinds 1945. Intussen staat de derde generatie aan het roer van dit familiebedrijf. Bij ons voelt de klant zich echt centraal en dat voel je meteen als je onze showroom binnen wandelt.

Sinds 2007 hebben wij een derde filiaal geopend in Roosdaal, Loft Interieur by Lucas. Bart Roelandt runt samen met zijn echtgenote de winkel in Roosdaal en zus Roelandt Sylvie runt samen met haar echtgenoot de showrooms (Lucas en Trendline) in Haaltert.

Wij bieden een totaalpakket aan van meubels in alle genres en prijscategorieën. In onze decoshop vind je tevens allerlei leuke accessoires en textielartikelen om je woning op en top gezellig te maken. Zo vind ieder hier wel ‘zijn’ ding.

Voor projecten of kasten op maat, dressings voor in berging, slaapkamer…kan je ook bij ons terecht. Onze interieurspecialiste tekent dit volledig vrijblijvend voor u uit in 3D naar uw wensen en komt indien gewenst ook nog eens bij u thuis langs om advies te geven alsook voor de eindopmeting.