Meubelen Hindrikx

Meubelen Hindrikx is een op en top familiezaak, enkele jaren geleden vierden we onze 60ste verjaardag. Je kan ons vinden in het hart van Limburg, net buiten de grote ring van Hasselt en vlakbij de afrit 29 Hasselt-Oost. Doorheen de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in relaxen, salons en slaapcomfort. Maar ook voor eetkamers, tafels, stoelen, kasten, dressings en zo veel meer kan je bij ons terecht.

De meubelzaak is gesticht in 1960 door Jules Hindrikx. Vanuit zijn woonkamer begon hij met de verkoop van de zitmeubelen. Vele jaren later is er veel veranderd. De woonkamer heeft ondertussen plaats gemaakt voor een toonzaal van 2000m², maar de familiale sfeer werd behouden! Onze meubelwinkel wordt vandaag uitgebaat door Gino en Ben Hindrikx. Daarmee is ook de 3de generatie actief in de zaak. Meer weten? Neem een kijkje op onze website, www.hindrikx.be

In de ruime omgeving van Limburg zijn wij bekend voor onze kwaliteitsvolle producten steevast geproduceerd in België of in één van onze buurlanden. Maar wat ons het meest onderscheidt van andere winkels is de manier waarop wij onze klanten benaderen. In geen enkele winkel van deze omvang word je nog door de familie zelf geholpen bij het uitkiezen van je meubelen.

Wij vinden eerlijk advies en een onberispelijke service dan ook uitermate belangrijk, vanaf het eerste bezoek tot de aflevering van de producten.