Morres

Morres is in 110 jaar uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres combineert én heeft een sterke focus op inspiratie, beleving, gastvrijheid en service. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken, de huiscollectie, maatwerk meubelen en de uitstekende expertise. In het eigen restaurant, Brasserie M, geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Morres is niet zomaar een woonwinkel, het is een ervaring. Je huis is meer dan een plek om te wonen, het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en smaak. Daarom hebben we een uitgebreide collectie die elke stijl en voorkeur omarmt. Of je nu houdt van strak en modern, warm en landelijk, of juist van een tijdloze klassieke look, bij Morres vind je wat je zoekt. Ook maatwerkmeubelen en tapijten vind je bij ons in de winkel.

Ons team staat elke dag weer voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het kiezen van een kleurenpalet, het vinden van de ideale indeling voor je woonkamer, een nieuw bed, een lichtplan of een compleet nieuwe inrichting. Welkom bij Morres, waar jouw droomhuis binnen handbereik ligt.