Piet Klerkx

Piet Klerkx, groots in wonen, verwelkomt je in een wereld van eindeloze inspiratie. Met zes vestigingen biedt Piet Klerkx een indrukwekkend scala aan meubels voor iedere woonstijl. Van banken en stoelen tot tafels en fauteuils. Met meer dan 150 merken omvat het assortiment designmerken tot aan de unieke Piet’s Huiscollectie. Denk aan designmerken zoals Artifort, Design On Stock, Label, Leolux, Linteloo, Harvink, Spectral en nog veel meer! Het BKS-assortiment is te vinden in Amersfoort, Rotterdam, Utrecht en Waalwijk.

Piet Klerkx Waalwijk
Kom langs en geniet van de grootste Enzo Luca studio van Nederland! Met ruim 2000 m2 aan Italiaans design. Naast wonen kun je inspiratie opdoen in onze vernieuwde keuken- en badkamer showroom. Ervaar de nieuwste en mooiste trends op het gebied van keukens en badkamers! Of maak je woonruimte compleet met de stijlvolste woonaccessoires van Piet’s woonwarenhuis.

In elke vestiging ontdek je diverse woonstijlen die je eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Of je nu een liefhebber bent van modern minimalisme, klassieke elegantie of stel je eigen meubels naar wens samen! Piet Klerkx heeft voor ieder wat wils. Daarnaast staan onze interieuradviseurs klaar om je te voorzien van passend advies, zodat jij van jouw huis een thuis kunt maken. Stap binnen bij Piet Klerkx en laat je inspireren door de wereld van groots in wonen.