Poppels Meubelhuis

Maatwerk is de Kracht.

Maatwerk aan scherpe prijzen… daar draait het om bij Poppels Meubelhuis. Dat geldt voor banken, hoekbanken, fauteuils en relaxfauteuils die je uiteraard ook in de gewenste stof en leder kunt bestellen. Maar ook voor je kast, tv oplossing, tafel, salon- bijzet- en muurtafel.. Kortom alle meubelen in massief eiken, noten, kersen, wengé en lakwerk… zijn de mogelijkheden op vlak van beits, olie en verfkleuren oneindig. Wat je best doet… Kom even langs en vertel ons hoe je het graat ziet.

Vaak weet je wel wat je mooi vindt en welke sfeer je in huis wil hebben. Maar is het vaak lastig om alle meubelstukken en de vloer of parket, het tapijt, de verlichting, de gordijnen en de accessoires op mekaar af te stemmen. Terwijl het zo belangrijk is dat je je goed voelt in je eigen huis.

Een passend antwoord… een goed advies zou dan ook een perfecte oplossing zijn. Waarom zelf aanmodderen terwijl een uurtje overleg met een interieuradviseur je verder kan helpen. Een frisse kijk op je interieur kan ervoor zorgen dat al je woonwensen ineens samenvallen. Praktische bergruimte, creatieve zitoplossingen of slimme verlichting, de interieurarchitect denkt met je mee en heeft passende oplossingen voor elk probleem.

Uniek en niet duurder… maatwerk in het interieur maakt een huis uniek. Het geeft een gevoel van exclusiviteit en luxe. Het mooie van maatwerk is dat de ontwerper je wensen vertaalt in een perfect passend meubelstuk, speciaal voor jou gemaakt. Het maken van een uniek meubelstuk is vaak niet eens veel duurder dan de aanschaf van een bestaand standaard meubel dat met de honderden tegelijk wordt geproduceerd in een fabriek. Meer zelfs, Poppels Meubelhuis levert dat aan scherpe prijzen.

Poppels Meubelhuis – Quality living by Coenen, sinds 1936 heet je van harte welkom.