Voorbrood Meubelen

ONTDEK DE WERELD VAN VOORBROOD MEUBELEN
Bij Voorbrood Meubelen stapt u binnen in een wereld waar aandacht, kwaliteit en service hand in hand gaan. Als echt familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Rotterdam, draagt Voorbrood Meubelen een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1918. In dat jaar legde grootvader Voorbrood de fundamenten van het bedrijf door een bescheiden meubelfabriekje te starten, gespecialiseerd in het lakken en verven van meubelen.

GROEI EN ONTWIKKELING
Door de jaren heen is Voorbrood Meubelen flink gegroeid, maar heeft het zijn kernwaarden nooit uit het oog verloren. Het bedrijf is inmiddels een begrip in de regio, bekend om zijn ongeëvenaarde dienstverlening en aandacht voor detail. Om de kwaliteit en service te waarborgen die klanten verdienen, beschikt Voorbrood Meubelen over een eigen bezorgdienst en stoffeerderij.

EEN RUIME SHOWROOM VOL INSPIRATIE
In de uitgebreide showroom van meer dan 6000m² kunt u op uw gemak de veelzijdige collectie meubelen ontdekken, variërend van modern tot klassiek en van landelijk tot hotel chique. De adviseurs van Voorbrood Meubelen staan klaar om u te adviseren en te inspireren, zodat u meubelstukken vindt die perfect passen in uw interieur.

TOEGEWIJD AAN U
Bij Voorbrood Meubelen bent u niet zomaar een klant. U bent een gewaardeerde gast wiens woonwensen centraal staan. Het toegewijde team zet zich volledig in om u een ervaring te bieden die even memorabel is als de meubelstukken die u selecteert. Beleef het zelf en bezoek de showroom van Voorbrood Meubelen!