Haard Vivente

Vivente biedt je de meest geavanceerde combinatie van een realistische elektrische haard met verwarming. De innovatieve Optiflame-technologie, gecombineerd met een uniek knetterend geluid en een authentieke set echte en keramische houtblokken, zorgen voor een ongeëvenaarde, levensechte vuurervaring. Het beschikt over energiebesparende technologieën zoals ComfortSaver, waarmee tot 11% energie wordt bespaard. Ondertussen detecteert Smart Sense-technologie beweging in de kamer en schakelt automatisch uit als je er niet bent.

De haard Vivente 75 en 100 zijn te combineren met het onze collecties Junite en de wand Zense. Door de uitgebreide mogelijk rondom deze collectie kunt u de perfecte wand in met de Vivente haard samen stellen.

Haard Opti Myst

Vuur maken van water. Het “vuur” in een haard met Opti-myst® technologie bestaat uit unieke vlampatronen en waternevel met een vrije beweging in de lucht eromheen. Het fascinerende effect is het resultaat van een combinatie van energiezuinige verlichting en veilige waternevel.

De haard Opti-myst is te plaatsen in de tv meubelen en middelhoge dressoirs van Aurora, Dover, Canyon en Ettic. Er kan gekozen worden voor het keramisch houtbed of een zwart metalen plaat voor een moderne look. We combineren het meubel met haard altijd in combinatie met een haardkast eiken. Bij Ettic kan er ook gekozen worden voor een haardkast in staal.