Bezoek onze showroom

Wilt u de meubelen van BKS bekijken en de mogelijkheden bespreken? U bent van harte welkom!
Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Op vrijdag kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Dan is onze fabriek showroom van 10:00 tot 16:00 uur doorlopend geopend en kunt u zich zonder afspraak melden. We laten u graag de diverse collecties zien en geven advies in kleur en afwerking.

In onze fabrieksshowroom in Staphorst zijn alle collecties te bekijken. U kunt hier alle kleur- en afwerkingsmogelijkheden van BKS zien. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in de fabriek om het bewerkingsproces van de meubelen te bekijken.

Een aantal collecties zijn ook te bekijken in onze stand in ‘De Woonindustrie’ in Nieuwegein. Deze showroom is iedere maandag op afspraak te bezoeken.

Omdat wij graag de tijd nemen voor een ieder die ons wil bezoeken zijn showroombezoeken uitsluitend op afspraak. (M.u.v. de vrijdag)

Verkoop van onze meubelen verloopt uitsluitend via onze dealers.
– Onze fabrieksshowroom is helaas niet rolstoeltoegankelijk, vraag naar de mogelijkheden.

– Voor beide locaties geldt dat we van de gepresenteerde collecties een beperkt aantal meubelen opgesteld hebben staan. Het zou dus kunnen zijn dat het exacte model wat u wenst te bekijken niet gepresenteerd staat. Wij kunnen u over al onze meubelen informeren.

Zou u graag thuis al inspiratie willen opdoen voor uw interieur? Bekijk dan hier onze Pinterest pagina.

Maak direct een afspraak!

Vul hieronder het showroomformulier in.

Let op: u ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie per mail om de afspraak te bevestigen. Ontvangt u deze mail niet, neem dan telefonisch contact met ons op: 0522-461656

Heeft u vragen?

Stuur ons een berichtje.

Ontdek collecties!

Welke stijl past bij jou?